Условия за настаняване

За вашето спокойствие сме осигурили комфорт в семейна среда за близките Ви, медицински грижи при необходимост, домашен уют, топли празници и условия за социални контакти, за да може те никога да не се чувстват самотни. Ръководителят на нашия екип е лекар с дългогодишен стаж, който провежда разговор и преглед на всеки новопостъпил, за да може да осигурим максимален комфорт за всеки наш бъдещ съжител.

Общи помещения

Домът е с широки входни врати и съоражения за достъп с инвалидна количка или проходилка за трудно подвижни хора. За свободното време на домуващите са отделени просторни и уютни помещения за игри и забавления.

Предлагаме настаняване в единични и двойни стаи с цел максимален комфорт на живущите. По желание на потребителя помещението може да бъде обзаведено с лични мебели или интериорни аксесоари.

Всяко едно от помещенията и преходите между тях – коридори и врати – са направени така, че да са широки и да не затрудняват минаването на трудноподвжни хора с проходилка и в инвалидни колички. Общите помещенията са просторни, светли и уютни. В тях хората могат да си почиват, да се наслаждават на спокойствие и усамотение или пък да намерят приятна компания, а през топлите месеци могат да почиват под сянката на дърветата и да се наслаждават на прекрасна панорама към Пловдив.

Стаи за настаняване

Всеки живущ разполага с единична или двойна стая  по негов избор. В нея може да донесе лични мебели, на които държи или предмети, с които да я украси и аранжира. Това, с което всяка стая разполага по презумпция е:

  • Легло с удобден матрак
  • Собствена тераса
  • Самостоятелен санитарен възел;
  • Климатик и парно отопление;
  • Гардероб;
  • Интернет;
  • Телевизор и цифрова телевизия;
  • Система със звънци за сигнализация при необходимост

Настаняване в двойна стая

1400лвна месец

Настаняване в единична стая

1990лвна месец

*Цените включват: четири хранения на ден, 24 часово наблюдение и съдействие при нужда,  памперси и санитарни материали, ежедневно измерване на кръвно и артериално налягане, ежедневни прегледи от лекуващ лекар, измерване на кръвна захар и  поставяне на инсулин   за диабетици, групова рехабилитация три пъти седмично, работа с психолог два пъти седмично, подстригване и бръснене за мъжете,  боядисване и изсушаване за дамите, организирани мероприятия и екскурзии от дома, организиране на тържества при лични и национални празници, пране и гладене, почистване на стаите, интернет и телевизия.